Home / archiefcentraal / kaartverkoop theaters olst wijhe start 11 juni

kaartverkoop theaters olst wijhe start 11 juni

Bij Theaters Olst-Wijhe gaat dinsdag 11 juni om 9.00 uur de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start. Voor het hele seizoen is een afwisselend programma samengesteld.

Er zijn bijna twintig artiesten te bewonderen in Theaters Olst-Wijhe; Diederik van Vleuten gaat terug naar de eerste wereldoorlog met de voorstelling “Buiten Schot” en op tweede kerstdag kunnen bezoekers genieten van een kerstlunch en een concert van zangeres Veronique Sodano. Cabaretier Pieter Jouke komt met de voorstelling “Woord Houden” en Her Majesty brengt een eerbetoon aan de Beatles.

Ook artiesten van dichtbij komen naar het theater. Höllenboer duikt de keuken in met “Jappel, wos en beunties”, waarin ze van alles bereiden met een snufje humor. Kampman, Niewold & Dieman zorgen in ‘Doe normaal dikkop’ voor een aaneenschakeling van gedichten en liedjes, in streektaal en met veel humor.

Voor de kinderen komt onder andere Dirk Scheele naar het theater in Wijhe. Zijn muziek wordt op ieder kinderdagverblijf en op elke basisschool gedraaid. Voor de oudere kinderen vindt de voorstelling “Oorlogsgeheimen” plaats in het theater in Olst. Het volledige programma is te vinden op de website.

Vroegboekers krijgen dit seizoen extra voordeel. Kaartjes voor het nieuwe seizoen kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl . Bezoekers kunnen hier bestellen en direct afrekenen. Zo hebben ze de kaartjes direct in huis. Kaarten worden ook verkocht bij boekhanden Korten, Da drogisterij Bourquin en de VVV in Olst.

Lees ook

Boosterprik mogelijk in alle gemeentes GGD IJsselland

ZWOLLE – Elke gemeente binnen het werkgebied van GGD IJsselland krijgt een tijdelijke vaccinatielocatie. Vanaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.