jubilerend gvn zoekt oude fotos en films

GV Nieuwleusen bestaat 50 jaar hiervoor zoeken wij nog meer oude foto’s, filmmaterialen of andere club gerelateerde informatie. Op vrijdagavond 21 JUNI 2013 VAN 19.00 UUR TOT 21.00 UUR in Sporthal de Schakel te Nieuwleusen zijn alle leden, oud-leden, oud-bestuursleden en verdere belangstellenden welkom om terug te blikken op het verleden, te genieten van het Turnen van heden en uiteindelijk een toost uit te brengen op de toekomst!

Foto en film materiaal kan in de sporthal worden gebracht t.n.v. Jan Kats en Janny Companger of wilt u dit eerst even bespreken dan kan dit via een berichtje naar pr@gvnieuwleusen of tel. 06-20032985.

Als afsluiting geven we op zaterdagavond 22 juni 2013 in Sporthal De Schakel (aanvang 19.00 uur) een jubileumuitvoering met als thema ‘Back to the future”, met demonstraties van alle groepen jeugd en volwassenen. De turnzaal wordt zo opgesteld dat het plaats biedt aan 600 toeschouwers, waarvoor een extra tribune wordt ingehuurd. Een grootste uitvoering, dat het spectaculair zal worden, staat al vast! Kaartverkoop is inmiddels gestart en deze zijn nog te koop bij Bakkerij Borger en Slagerij Kouwen te Nieuwleusen.

Op de website staging2.gvnieuwleusen.nl wordt actuele informatie over de jubileumactiviteiten opgenomen. Zo hopen we er met z’n allen een fantastisch jubileum voor ons allen van te maken!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.