jeep slaat over de kop na botsing

Een Jeep is vrijdag aan het einde van de middag over de kop geslagen nadat de terreinwagen met een personenauto in de buurt van Heino in botsing kwam. De bestuurster van de jeep raakte daarbij gewond. Omdat haar auto op zijn zijkant tot stilstand kwam, moest de brandweer haar uit de auto helpen. Dat gebeurde door het dak open te knippen.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Haarweg en de Delmterweg in het buitengebied van Heino. De personenauto reed over de Delmterweg en had eigenlijk voorrang moeten verlenen aan de Jeep. Dat gebeurde niet, waarna de personenauto de Jeep aan de achterkant in de flank raakte. Daardoor raakte de Jeep in onbalans, sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant tot stilstand.

De bestuurster van de personenauto verklaarde wel afgeremd te hebben voor de kruising, maar dat de Jeep op hoge snelheid aankwam, waardoor ze te weinig kans kreeg om te stoppen.

De inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij. De bestuurster van de Jeep is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt was ze goed bij kennis na het ongeval.

Door het ongeluk en de nasleep er van, was een deel van de Twentseweg, Delmterweg en Haarweg vrijdag enige tijd afgesloten voor passerend verkeer.

De exacte toedracht van het ongeluk wordt door de politie onderzocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.