jan kromkamp stopt met profvoetbal

Jan Kromkamp maakt niet langer deel uit van de selectie van Go Ahead Eagles. In goed overleg met de clubleiding heeft de 32-jarige verdediger besloten te stoppen als profvoetballer. Door blessures kwam Kromkamp, die in 2011 terugkeerde bij Go Ahead Eagles, het afgelopen jaar weinig in actie. Jan Kromkamp zal echter wel verbonden blijven aan Go Ahead Eagles. Met de club is hij in gesprek over een andere functie binnen Go Ahead Eagles.

Jan Kromkamp kan terugkijken op een mooie carrière. Hij begon zijn profloopbaan bij Go Ahead Eagles. Via AZ Alkmaar, Villareal, Liverpool en PSV keerde hij in 2011 terug bij Go Ahead Eagles. Kromkamp speelde elf interlands en nam met Oranje deel aan het WK voetbal in 2006 in Duitsland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.