inzamelactie oude mobieltjes voor kika

Mannen voor KiKa zamelen oude en kapotte mobieltjes is voor KiKa. Het doel van deze mobieltjes is ze een tweede leven te geven of te recyclen. De opbrengst van deze telefoons komt volledig ten goede aan kinderen met kanker en KiKa. Bij de Fleurrisant in Heino staat een inzameldoos waar mobieltjes kunnen worden ingeleverd.

Het streven is om de genezingskans van kinderkanker van 75 procent naar 95 procent te brengen. Zonder hulp en steun is dit niet mogelijk. Hoe meer mobieltjes worden ingeleverd, hoe meer geld er wordt ingezameld.

Meedoen kan ook door een inzameldoos aan te vragen via staging2.mannenvoorkika.nl/geefjemobiel en deze te plaatsen op je werk, school of vereniging. Wanneer er twintig of meer mobieltjes in de doos aanwezig zijn, wordt deze weer opgehaald.

Stichting KiKa heeft als algemeen doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Met het inzamelen van uw oude mobiele telefoon steun je niet alleen KiKa en kinderen met kanker, maar voorkom je ook dat oude mobieltjes op de vuilnisbelt terecht komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.