inspiratieboek van de regge gepresenteerd

Het Reggedal wordt, mede door talrijke Reggeherstelprojecten, mooier en mooier. Verbindend samenwerken staat bij het waterschap hoog in het vaandel. Daarom is, samen met een groot aantal samenwerkingspartners, gewerkt aan een inspiratieboek over de Regge. Een boek dat laat zien hoe het Reggedal er nu uitziet en wat voor initiatieven er worden opgepakt. Het inspiratieboek is op dinsdag 18 juni gepresenteerd door Prof. Dr. Anne van der Meiden en door waterschapsbestuurder Harm Meek aan de betrokken partnerorganisaties overhandigd. Zo’n honderd ondernemers en belanghebbenden uit het Reggedal waren hierbij aanwezig.

Het inspiratieboek van de Regge gaat niet alleen over de mooie bedrijven, organisaties en projecten in het Reggedal. Het gaat vooral over de mensen in het Reggedal. Hoe is het voor hen om hier te wonen, te werken en te pionieren?

Ruim 25 mensen, vanuit verschillende achtergronden, komen in het boek aan het woord. Het boek is niet alleen bedoeld om de huidige stand van zaken vast te leggen. Nog veel meer is het de bedoeling om anderen in het Reggedal te inspireren en om ondernemers en pioniers bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie kijkt u alvast op: staging2.regge-dal.nl

Een exemplaar van het boek is voor belanghebbenden en belangstellenden te verkrijgen via het waterschap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.