inschrijving trekkerslep stoppelhaene geopend

De inschrijving voor de Trekkerslep tijdens Stöppelhaene is geopend. Nieuw dit jaar is dat de wedstrijd voor iedereen toegankelijk is. Je moet wettelijk gezien natuurlijk wel een trekker mogen besturen om mee te mogen doen (dus minimaal 16 jaar en in bezit van een trekkerrijbewijs of 18 jaar of ouder zijn).

Er wordt gestreden in verschillende klassen variërend van 2600kg tot 11000kg. Zowel in standaard- als sportklassen, zullen de tractoren aan de start verschijnen. Er wordt gesleept volgens het Stöppelhaene-reglement en de organisatie raad dan ook iedereen aan dit goed door te nemen zodat de trekker en bestuurder aan alle regels voldoen

De trekkerslep wordt georganiseerd door Stichting Trekkerslep Stöppelhaene en wordt traditioneel gehouden op de Stöppelhaene-zaterdag. Daarom zullen ook de Sallandse boer en de Oogstkoningin met haar hofdames een poging wagen om de sleepwagen tot de Full Pull te trekken. Het slepterrein bevindt zich aan de Burgemeester Zuidwijklaan nabij kruispunt Bos. Er is voldoende parkeerruimte voor zowel deelnemers als bezoekers. Er is catering op het terrein aanwezig en ook voor de allerkleinsten is er wat te beleven.

Inschrijfformulier en reglement zijn te downloaden van staging2.trekkerslepstoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.