in de rij voor handtekening eagles spelers

In een lange rij stonden ze zondag te wachten: Eaglesfans, wacht op hun beurt om de handtekeningen van hun sporthelden te scoren. Daar had je mooi de kans voor op de open dag.

Op het supportersplein en de parkeerplaatsen rond de Adelaarshorst was waar het allemaal te doen was. Om 12.00 uur werd de dag worden geopend, waarna de bezoekers aansluitend van de spelers van Go Ahead Eagles een partijtje vier-tegen-vier kregen voorgeschoteld.

Ook was er een balgoochelaar aanwezig, terwijl er verder door de fans genoten kon worden van een vogelshow, waarin Harly een hoofdrol speelde. Supporters die menen dat ze echt alles van voetbal weten, werden uitgedaagd om tijdens de Open Dag mee te doen aan een voetbalquiz.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.