Home / archiefcentraal / identiteit slachtoffer moord vrijdag bekend

identiteit slachtoffer moord vrijdag bekend

Het forensisch onderzoek van de politie is (ten tijde van het schrijven van dit artikel) nog in volle gang in de woning aan het Engbertserf in Dalfsen. De politie werd donderdagmiddag rond 15.00 uur gealarmeerd. Ter plaatse troffen agenten de 32-jarige bewoner van de duplexwoning onder aan de trap. In de bovenwoning vonden agenten het levenloze lichaam van een man. Daarop werd de 32-jarige Dalfsenaar gearresteerd.

De politie maakte donderdag al eerder bekend dat het slachtoffer door een geweldsmisdrijf om het leven werd gebracht. In het geruchtencircuit doen verhalen de ronde dat incident mogelijk drugsgerelateerd is. Op dat gerucht kon de politie donderdag niet reageren.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.