Home / archiefcentraal / huurders over tuinbeleid pot verwijt ketel

huurders over tuinbeleid pot verwijt ketel

Een aantal huurders van SallandWonen beklaagt zich over het beleid dat de woningcorporatie voert ten aanzien van het onderhoud van tuinen. Bewoners van huurhuizen hebben een brief gekregen met daarin het bericht dat er klachten zouden zijn over het onderhoud aan sommige tuinen. Die brief schoot een aantal huurders in het verkeerde keelgat: “De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet,” stellen ze.

“Kijk eens naar de Ceintuurbaan, het is niet te geloven, hier staan woningen te koop die al geruime tijd leeg staan, hier staat het onkruid wel een halve meter hoog. Overdreven gezegd groeit het onkruid van de voortuin naar de vensterbank binnen,” aldus de huurders.

De bewoners leggen de bal bij SallandWonen neer: “Dus woningbouwvereniging, u krijgt een sigaar uit eigen doos, kijk eerst eens naar je eigen tuintje voordat je gaat gluren bij de buren. Begrijp goed, wij zijn ook voorstander van een mooie en schone buurt, en natuurlijk je moet toch ergens beginnen, maar goede raad hoeft niet duur te zijn, dus begin bij jezelf.”

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.