Home / archiefcentraal / houtdorp in broekland

houtdorp in broekland

Kinderen in Broekland zijn druk bezig geweest met het Houtdorp. Dit was opgezet in het kader van de feestweek rondom 100 jaar Broekland. In het dorp zijn allerlei gebouwen nagemaakt uit Broekland, waaronder de Bibliotheek, Rabobank en een oude boerderij.

Ondanks het warme weer hebben de kinderen hard gewerkt. De brandweer uit Wesepe is woendag 19 juni langsgekomen om de kinderen wat verkoeling te bieden. De kunstwerken zijn vrijdagavond 21 juni van dichtbij te bekijken.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.