hondenschool boom viert naam met actie

Hondenschool Boom heeft zich sinds zaterdag 1 juni volledig gevestigd in Holten/Nieuw Heeten. De hondenschool, voorheen bekend als Hondenschool Slooijer, is te vinden in Manege/pension stal Nijenkamp aan de Pasmansweg 3 in Holten.

“Om de nieuwe naam te vieren, hebben we nu een speciale actie”, vertelt eigenaresse Verena Boom. “In de maanden juni en juli betaal je slechts 50 euro voor tien lesweken. En het mooie is, dit geldt voor alle nieuwe aanmeldingen.”

Boom: “We gaan les geven van maandag tot en met woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Ons cursusaanbod bestaat uit puppycursus, a-cursus en gevorderden cursussen. Ook kun je bij ons terecht voor behendigheid en flyball op de zaterdagmorgen. Dit kan van 9.00 tot 10.00 uur en van 10.00 tot 11.00 uur.

Wil je meer informatie over Hondenschool Boom of over de cursussen? Kijk dan op staging2.hondenschoolboom.nl of neem contact op met Verena Boom via 06-23095741.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.