hondencursus in overdekte manege

Wordt het weer een natte zomer of houden we het deze zomer droog? In Luttenberg maakt dat voor de honden niet meer uit, want sinds kort kunnen zij voor gehoorzaamheid en gedrag terecht in de overdekte manage van minicamping De Sent op de Vondervoortsweg 9 in Luttenberg.

De lessen worden gegeven door gediplomeerd hondengedragsdeskundige en instructeur Fieke Offringa die haar opleiding bij Geert de Bolster in België heeft gevolgd. In de lessen ligt de nadruk op de opvoeding wat betekent dat u veel bezig bent met aandachtsoefeningen, beheersing, sociaal gedrag en rust in de hond. Aan het einde van elke les mogen de honden los met elkaar spelen, wat een feest is om te zien.

Het uitgangspunt van Fieke is dat een goede relatie met je hond begint bij rust. Pas wanneer de hond (en baas) van binnen rustig zijn, kun je starten met trainen. De lessen worden gegeven op de dinsdagavond. Om 19.00 uur is de puppygroep en om 20.30 uur is de pubergroep. Zij geeft les aan kleine groepen van maximaal zes honden zodat er voldoende aandacht en tijd is voor elke baas & hond.

Voor meer informatie kijk op: staging2.fiekeoffringa.nl of bel: 06-55774121

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.