holland heidepark house in lemelerveld

Tijdens Lemelerveld Spettert wordt het Holland Heidepark House gehouden. Bij het zwembad Heidepark houdt de stichting Olé in het weekend van 29 en 30 juni een weekend vol muziek, sport en spel voor alle leeftijden.

Op zaterdagavond en zondagmiddag is het zwembad het toneel voor het Holland Heidepark House. De Lemelerveldse jeugdkampioenen worden op zondagmiddag 30 juni in de spotlights gezet en gehuldigd voor hun sportieve prestaties.

Vanuit de lokale verenigingen is enthousiast gereageerd op de oproep om hun kampioenen voor te dragen. Stichting Olé mag een groot aantal plaatselijke kampioenen huldigen. Zelf kun je ook je kampioensteam opgeven door je aan te melden bij Jeroen Schrijver, per email: jeroen_schrijver@hotmail.com .

De kampioenen zullen worden ontvangen op het Zwembad Heidepark waarna zij worden begeleid naar de ereplaatsen. Kijk voor het complete programma op de website staging2.lemelerveldspettert.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.