hoe effectief gaat u met uw klanten om

over belangrijke managementvaardigheden, zoals communiceren, leiding geven en conflicthantering. U kunt het meteen toepassen in uw dagelijkse praktijk. Aan deze drie delen is onlangs een vierde deel toegevoegd. Dit vierde boek is speciaal bedoeld om u en/of uw medewerkers effectiever om te laten gaan met uw klanten.

Effectief omgaan met klanten is essentieel voor elke onderneming. Zonder voldoende klanten is geen enkel bedrijf levensvatbaar, want klanten zijn nu eenmaal een belangrijke inkomstenbron. In dit deel uit de serie ‘Dat doe je zo!’ krijgen u en/of uw medewerkers praktische kennis en vaardigheden aangereikt die noodzakelijk zijn om uw klanten effectief tegemoet te treden. U leert hoe u uw communicatie met klanten kunt verbeteren. Verder wordt u begeleid bij het efficiënt analyseren van de wensen van uw klanten en hoe u daar het beste op kunt reageren. Ook krijgt u handvatten om de verwachtingen van uw klanten zelfs te overtreffen door iets extra’s te doen. Kortom, pas de talrijke nuttige tips uit dit boek in de praktijk toe en uw communicatie met klanten verbetert stap voor stap.

Dit boek kost € 17,50 (excl 6% btw). De verzending is geheel gratis!

Interesse? Kijk dan op staging2.tieltekst.nl/managementboeken.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.