Home / archiefcentraal / hiemstra wil andere horeca in nieuw tijenraan

hiemstra wil andere horeca in nieuw tijenraan

Wethouder Gosse Hiemstra wil onderzoeken of in het nieuwe Tijenraan een andere vorm van horeca kan komen. Dat betekent ook dat hij wil weten of hij het huurcontract van de huidige exploitant, Arjan Weghorst, op kan zeggen. De wethouder laat weten dat hij een andere vorm van de exploitatie van de horeca voor zich ziet. Mogelijk kunnen sportclubs zelf de kantine gaan draaien, zodat de clubkas extra gespekt wordt.

Ook vindt de wethouder het nogal tegenstrijdig dat de overheid aan de ene kant inzet op veel bewegen en sporten en dat aan de andere kant de patat in hetzelfde gebouw verkocht wordt. Zeker met een school aan de overkant van de straat.

In [url=https://www.sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=15909]2010[/url] wilde de gemeente ook al van de exploitant van de restauratie in Tijenraan af. Raalte had de huur opgezegd om samen met het Carmel College in te zetten op een nieuw concept. Dat concept is toen in samenspraak met Weghorst op poten gezet.

 

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.