het tourspel is er weer

Belangrijk is dat iedere deelnemer een eigen Tourploeg moet samenstellen van twaalf renners. Elke renner vertegenwoordigt een bepaalde waarde tussen de één en dertig miljoen. Deelnemers kunnen zich niet beperken tot het kiezen van dure renners. Een team mag namelijk in totaal maximaal 150 miljoen kosten.

Iedereen kan al snel beginnen met het formeren van zijn wielerploeg. Let echter op dat lang nog alle Tourploegen niet zijn vastgesteld. Veel ploegleiders wachten daarmee tot ná de nationale titelstrijd. Die vindt in alle landen plaats op zondag 23 juni. Nog geen week later start de Tour, op 29 juni. Pas een paar dagen van tevoren is definitief bekend welke renners aan de Tourstart op Corsica staan. Stel dus pas op het allerlaatste moment je team definitief samen. Wel kun je alvast beginnen met je samenstelling, maar let op! De prijs van de renners is ook nog niet definitief. Je kunt tot en met vrijdag 28 juni 23.00 uur, nog wijzigingen aanbrengen. Vanaf dat moment staat je team vast.

Deelname staat open voor iedereen. Niet iedereen kan echter meedingen naar de prijzen. Bij intekenen dient men zijn postcode op te geven. Slechts deelnemers uit het verspreidingsgebied van de Centraal-bladen in Salland, Vechtdal en Deventer komen voor de prachtige prijzen in aanmerking. Op de site vind je postcodes. Daar komt ook het prachtige prijzenpakket te staan. Hou de site dus in de gaten! KokkieBikes heeft al laten weten ook dit jaar weer een schitterende Cannondale racefiets als prijs ter beschikking te stellen.

Le centième!

Dit jaar wordt niet zomaar een Tour de France verreden. Het is de honderste Tour, le centième. De wielerwedstrijd der wielerwedstrijden start dit jaar vanaf Corsica, waar drie etappes worden verreden. Nog nooit startte de Tour op het eiland. Daarna vertrekken de renners naar het vaste land. Met name de laatste anderhalve week belooft spektakel: Bergwerk. Op het programma staan onder meer de Mont Ventoux en de Alpe d’Huez (twee keer in één etappe). Op 21 juli komen de renners aan in Parijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.