hein beltman neemt afscheid van monteursvak

Hein Beltman neemt na ruim 40 jaar werkzaam te zijn geweest als automonteur en apk-meester, afscheid van het monteursvak. Klanten en oud-collega’s van Beltman, nu werkzaam bij Auto Service Heino, krijgen zaterdag 22 juni de mogelijkheid om hem nog even de hand te schudden op een afscheidsreceptie. Die receptie vindt plaats bij Auto Service Heino aan de Weerd 5.

In 1971 is Hein begonnen met werken als automonteur. In de loop der jaren heeft hij meerdere overnames meegemaakt maar is altijd trouw gebleven aan het bedrijf. Na verschillende werkgevers te hebben gehad ( Ter Laak / Auto Palace Zwolle / Henk Hondman / Wim Eilander), waren zijn laatste werkgevers Aart Veluwenkamp en Bert van Berkum van Auto Service Heino.

De afscheidsreceptie duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.