heetens jeugdteam naar nk badminton

Het jeugdbadmintonteam uit Heeten, dat bestaat uit Joyce, Iris, Bas en Stefan, speelt op het NK 2013. Dit na het ongeslagen winnen van de competitie tot zeventien jaar en de eerste plek bij de kampioenschappen regio Oost. Zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt het NK georganiseerd in de Hanzehal te Zutphen. Het programma zal op toernooi.nl onder “NK teams 2013” worden gepubliceerd.

Joyce, Bas, Iris en Stefan, hebben een fantastisch seizoen gehad met de badminton. Samen met trainer Harry Peters en coaches Mark Bril en Alfons Bril zijn ze kampioen geworden en hebben ze het toernooi gewonnen van alle kampioenen uit Regio Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.