Home / archiefcentraal / gratis broodjes kebab tijdens schoolkamp

gratis broodjes kebab tijdens schoolkamp

De leerlingen van groep 6 van de Brede School Raalte-dorp kregen maandag 24 juni tijdens hun schoolkamp een leuke verrassing; ze kregen gratis broodjes döner-kebab. Gé Veldhuis , eigenaar van Gé’s Döner Kebab, kwam op kampeerboerderij Heidebloem in Haarle om zijn dochter Channa (10) en haar klasgenoten te trakteren op een heerlijk broodje.

Gé had voor het gemak zijn rijdende kraam meegenomen, zodat de kinderen zelf hun broodjes konden halen. Gé werkte vrijwillig mee aan deze actie, omdat hij een steentje bij wilde dragen aan het slagen van het kamp. De kinderen wisten dit te waarderen, want het was tijdens het eten muisstil.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.