grap leontien ladies flight valt in het water

Vol goede moed zat hij zondagmiddag voor het raam in zijn woning aan de Nieuwe Wetering, vlak buiten Lierderholthuis, te wachten. Henk Hartholt zag de boze gezichten van de deelnemers aan de Leontien Ladies Ride al voor zich. Maar het liep iets anders.

Vorig jaar reed de fietstocht voor dames langs zijn huis en dus bedacht Henk dit jaar eens een grap uit te halen. Alles haalde hij uit de kast om de vrouwen een beetje op de stang te jagen. Hij maakte een heks op een bezemsteel die tegen de boom vloog. “De Leontien Ladies Flight”, lacht hij.

Henk had echter niet naar de route van dit jaar gekeken, want anders had hij geweten dat de fietssters niet langs zijn huis kwamen. “De route sloeg vlak voor mijn huis af richting Elshof. Maar ik heb er wel lol van gehad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.