gezonde activiteiten op st aloysius

In de week van 17 tot 21 juni vonden onder leiding van Sportstimulering Olst-Wijhe, sportcentrum LEEF, OSV’95 en docenten van het Aloysius gezonde en beweeglijke activiteiten plaats. Het KBS St. Aloysius in Boskamp is gestart met het Lekker Fit project. “Wij willen de kinderen vertrouwd maken met de voordelen en de noodzaak van een gezonde levensstijl”, vertelt Marjo Meiberg, directeur op het KBS St. Aloysius.Wethouder Sport, Ans Otterloo opende de Lekker Fit week.

De kinderen brachten een bezoek aan de Albert Heijn in Wijhe om kennis te maken met gezonde en ongezonde producten. Na het bezoek brachten de groepen een bezoek aan het sportcentrum LEEF in Wijhe, waar zij een groepsles krijgen aangeboden.

Op woensdagmiddag waren er naschoolse activiteiten georganiseerd door Sportstimulering Olst-Wijhe en werd en een bootcamp gehouden. Tijdens de lessen van Lekker Fit leerden kinderen alles over gezond eten en bewegen en werden ze bewust van de keuzes die te kunnen maken in gezond eten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.