geslaagde zomerparade bij obs ter stege

Het schoolplein van openbare basisschool Ter Stege in Olst is donderdagavond 30 mei veranderd in een paradeterrein. Ouders en andere belangstellenden kwamen in grote getale kijken naar de verschillende optredens. Alle groepen verzorgden een show.

In zeven weken tijd werd er geoefend samen met studenten van Landstede om iets moois te laten zien. De bezoekers konden kijken naar een modeshow, schimmenspel, talentendans, griezelverhaal en verschillende dansspetters.

De leerkrachten van de OBS Ter Stege waren erg trots op alle leerlingen. Ieder kind kon op deze avond zijn of haar talent laten zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.