geslaagde afsluiting seizoen sv raalte

De jeugd van SV Raalte heeft zaterdag 15 juni het seizoen afgesloten bij Omni Mobilae. Eigenaar van Omni Mobilae Peter Oude Vrielink heeft altijd bij SV Raalte gevoetbald , dus de verbinding was snel gelegd.

De jeugd kon meedoen aan verschillende spelonderdelen, onder begeleiding van een medewerker. In het begin zaten de verschillende niveaus (bijvoorbeeld de smurfen, F en E’s) met elkaar in de groep zodat ze elkaar konden helpen en motiveren.

Hier werd het voordeel van een kleine vereniging gemerkt, want de jeugd leerde elkaar goed kennen en met elkaar samen spelen. Daarna werden de groepen ingedeeld in hun eigen niveau. Na dat tijd waren er grote schalen patat, frikadellen en kroketten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.