geen burgernet door hoeveelheid meldingen

Burgernet is een succes in de regio, maar kon vrijdagmorgen niet even ingezet worden door drukte op de meldkamer in Apeldoorn. Hoewel agent Henny van der Velden een actie wilde starten na een diefstal in het centrum van Raalte, bleef de actie uit.

Drukte op de meldkamer was de oorzaak. Er werd een burgernetactie gestart voor een beroving in Wijhe en er deden zich drie grote incidenten in de regio Oost voor, waardoor er geen personeel meer vrij was voor een burgernetactie in Raalte.

“En zo’n actie na 10 minuten starten heeft ook geen zin meer,” aldus Van der Velden, doelend op het feit dat de daders dan vaak al gevlogen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.