geef kunst de ruimte in de oude huishoudschool

Het was dit weekend doorlopend druk tijdens de kunstmanifestatie in de oude huishoudschool in Raalte. Tientallen liefhebbers kwamen dit weekend een kijkje nemen naar de verschillende kunstwerken. Maar de gesprekken gingen lang niet altijd over de kwaliteit van de werken.

De kunstenaars zijn namelijk nog op zoek naar een expositieruimte. Of nou ja, op zoek. Wat ons betreft hebben ze die ruimte allang gevonden, namelijk de oude huishoudschool. Het ligt in hartje Raalte op een prachtige locatie en er hangt een kunstzinnig sfeertje. Wij zeggen dan ook; geef de kunstenaars de ruimte op deze locatie. Wie is het met ons eens?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.