Home / archiefcentraal / geef kunst de ruimte in de oude huishoudschool

geef kunst de ruimte in de oude huishoudschool

Het was dit weekend doorlopend druk tijdens de kunstmanifestatie in de oude huishoudschool in Raalte. Tientallen liefhebbers kwamen dit weekend een kijkje nemen naar de verschillende kunstwerken. Maar de gesprekken gingen lang niet altijd over de kwaliteit van de werken.

De kunstenaars zijn namelijk nog op zoek naar een expositieruimte. Of nou ja, op zoek. Wat ons betreft hebben ze die ruimte allang gevonden, namelijk de oude huishoudschool. Het ligt in hartje Raalte op een prachtige locatie en er hangt een kunstzinnig sfeertje. Wij zeggen dan ook; geef de kunstenaars de ruimte op deze locatie. Wie is het met ons eens?

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.