geef je op voor de metamorfose van sc

De metamorfose van Salland Centraal gaat even op vakantie, om daarna vol nieuwe ideeën aan een nieuw seizoen te beginnen. Wil jij meedoen aan de metamorfose? Geef je dan snel op. En natuurlijk mag je huisgenoten, buren, kennissen ook opgeven.

Misschien kun je wel samen een metamorfose ondergaan. Want Salland Centraal heeft haar populaire rubriek zelf ook een metamorfose laten ondergaan. Als te doen gebruikelijk is ook die er nog beter op geworden. Voortaan laten we meer mensen tegelijk een metamorfose ondergaan.

We denken aan bijvoorbeeld een metamorfose van een kind, een leerling of student, een man en een vrouw tegelijk. Met die vier mensen gaan we dan eerst langs Hairstyling Mariel & Upstairs en daarna met fotograaf Stefan Kemper op locatie voor een fotoshoot.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen of ken je iemand die absoluut een metamorfose kan gebruiken? Geef je dan nu op via e.vanlohuizen@nucentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.