gb wil aandacht voor parkeren raalte noord

Gemeentebelangen Raalte vraagt in de gemeenteraadsvergadering van donderdagavond aandacht voor de parkeerregels bij winkelcentrum Raalte-Noord.

“Sinds enige tijd zijn de parkeerregels bij het winkelcentrum Raalte Noord gewijzigd. Ten voordele van bezoekers die de auto in de supermarkt willen parkeren en ten nadele van de bezoekers die gebruik maken van de reguliere parkeerruimte, want hierdoor ontstaan verkeersonveilige situaties, en met name voor kinderen,” stelt Wim de Hair names de partij.

De Hair wil van het college weten waarom en wanneer de parkeerregels gewijzigd zijn en wat het college gaat doen aan de onveiligsituaties. “Kunt u op korte termijn met voorstellen naar de raad komen voor oplossingen?” vraagt De Hair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.