ga eagles oefent in en tegen sv terwolde

Go Ahead Eagles speelt op zaterdagmiddag 29 juni de eerste Intermontage-oefenwedstrijd tegen vijfdeklasser SV Terwolde. Tot eind juli zullen de spelers van de Eagles dagelijks op sportcomplex ‘de Woldermarck’ trainen.

Zaterdagmiddag 29 juni vindt eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles plaats tegen SV Terwolde (aanvangstijd wedstrijd: 16.00 uur). Deze wedstrijd staat onder leiding van R. Mulder uit Deventer. De kassa’s gaan open om 14.30 uur. Jeugd tot en met 12 jaar betaalt 2 euro en vanaf 13 jaar is de entreeprijs voor deze wedstrijd 5 euro.

Al 23 jaar speelt SV Terwolde de openingswedstrijd van de oefencampagne tegen de profs uit Deventer. Het eerste elftal kwam afgelopen seizoen uit in de zesde klasse en staat onder leiding van de trainers Dick Roeterd en Jeroen Veldwijk. Het eerste elftal zal speciaal voor deze wedstrijd aangevuld worden met enkele gastspelers en oud-Terwoldespelers, die nu uitkomen voor andere verenigingen in de regio Deventer.

Dit jaar worden er 5 wedstrijden in Terwolde gespeeld. Dinsdag 9 juli Go Ahead Eagles- AZ (19.00 uur), zaterdag 13 juli GA Eagles tegen Excelsior (16.00 uur), dinsdag 16 juli Go Ahead Eagles-Coventry City (Eng) (19.00 uur) en op zaterdag 20 juli speelt de Deventer club tegen Bayer Leverkusen O/23 (aanvang: 16.00 uur)

Entreeprijzen voor deze wedstrijden zijn: 4 euro tot en met 12 jaar en vanaf 13 jaar 7 euro.

Rondom het sportcomplex zijn twee parkeerterreinen gecreëerd. Hier kun je gratis parkeren. Bezoekers worden verzocht gebruik te maken van deze parkeerterreinen. Je kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gelderland). Voor informatie over de trainingen en de oefenwedstrijden kun je dagelijks bellen: 0571-291585.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.