Home / archiefcentraal / frisse herstart voor walter tijs in bouwwereld

frisse herstart voor walter tijs in bouwwereld

“Ik noem het mooi startgeluk, die btw-regeling en de energiesubsidies voor isoleren,” vertelt Walter Tijs. Hij is de kersverse bedrijfsleider van Sallandbouw. Het bedrijf, gevestigd in Heeten, richt zich in het bijzonder op verbouwingen bij particulieren. “En die belastingregels komen daar mooi bij uit,” stelt hij.

“Een frisse start in de bouwwereld,” zo omschrijft Tijs het zelf. Hij is geen onbekende in de bouwwereld en staat te popelen om weer aan de bak te gaan. Deze geboden kans grijpt hij dan ook met beide handen aan om weer zijn geliefde vak uit te kunnen oefenen.

“Je kunt niet alleen voor bouwwerk bij ons terecht, ook kun je materiaal bij ons bestellen en vervolgens zelf aan de slag. Dus heb je een zakje cement nodig, of wat plaatwerk? Dan kun je hier ook terecht,” omschrijft Tijs.

Wie wil gaan (ver) bouwen, kan het complete project bij Sallandbouw onderbrengen. “Van ontwerp, tot oplevering, we helpen zelfs met het aanvragen van eventuele beschikbare subsidies, van idee tot realisatie. “Het hele pakket.” Aldus Tijs.

De kracht van Sallandbouw is volgens Tijs de kleinschaligheid. “Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn de overheadkosten laag, wat weer ten gunste komt voor de klant. Wij werken vervolgens weer met onderaannemers uit ons netwerk, maar blijven zelf het enige aanspreekpunt voor onze klant.”

Sallandbouw is gevestigd in het bedrijvenverzamelgebouw aan de IJzerweg 8 in Heeten. Het pand wordt 20 september pas officieel geopend, maar Sallandbouw is al actief. Het bedrijf is bereikbaar via 0572-381216 en via internet: www.sallandbouw.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.