flyeren voor erwin nyhoff

Zaterdag 22 juni hebben veertig Heeterenaren tijdens het concert van Bruce Springsteen geflyerd voor Erwin Nyhoff. Erwin Nyhoff is een vaste gast in café Bosgoed in Heeten. Daar vertelde hij dat het zijn droom is om nog een keer een theatertour te doen.

Remco Dufour van Café Bosgoed: “Ik heb een afspraak gemaakt met Erwin. Als hij de theatertour rond kreeg, zouden wij gaan flyeren.” De jongerenvereniging uit Heeten, de Treffers, en verschillende vaste gasten uit het café zijn naar Nijmegen gegaan om flyers uit te delen.

Erwin Nyhoff gaat in het najaar van 2013 op tour. De titel van deze theatertour is In the footprints of Springsteen. Erwin gaat in dit programma op zoek naar de connectie tussen Bruce Springsteen en zichzelf. Er worden nummers gespeeld van Bruce Springsteen maar ook eigen composities.

Erwin treedt op 12 juli nog een keer op in Café Bosgoed. Dit wordt een akoestisch luisterconcert met veel nummers die ook worden gespeeld tijdens de tour. Dit concert begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).

Meer informatie over het flyeren vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.