fietsprokkel bij thomashuis olst

Het Thomashuis in Olst was één van de start en rustpunten van de Sallandse Fietsprokkel op 8 juni. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en mensen zonder beperking. De fietstocht was uitgezet door Kleinschalige Zorg Salland. De verschillende locaties hadden allen de deuren opgesteld voor een kijkje in de keuken of demonstraties. Een fel oranje skytube markeerde de inrit bij het Thomashuis.

Het terrein was versierd en er stonden twee marktkramen op de parkeerplaats opgesteld. Hier waren niet alleen koffie, thee, koek en hamburgers te koop, maar ook producten die gemaakt worden op de dagbestedingsprojecten van het Thomashuis. Deze producten zijn andere te koop in het winkeltje, maar waren voor deze gelegenheid buiten uitgestald. Het weer werkte mee zodat iedereen in de zon kon genieten van de fietstocht of het rustpunt.

Voor de kinderen was er een grabbelton en waren diverse XL-spelen in de tuin geplaatst zoals de bibber spiraal en stokvangen. Ook kon je de pas geboren kuikentjes bekijken en de andere dieren aaien. Er werden rondleidingen gegeven door het Thomashuis en was er een Worksjop. Worksjop is het dagbestedingsproject dat niet alleen voor inwoners van het Thomashuis is, maar ook voor externen. De opbrengst van de verkoop op deze dag was bestemd voor het goede doel Stichting Present Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.