fiets 4 daagse lemelerveld komt dichterbij

De Fiets-4-daagse in Lemelerveld komen er weer aan. Van maandag 1 juli tot en met donderdag 4 juli kunnen fietsers kiezen uit tweeafstanden: een van ongeveer 20 kilometer en een van ongeveer 30 kilometer. Het evenement wordt georganiseerd door Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek.

“Er zijn weer prachtige routes uitgezet in onze mooie omgeving waarbij zelfs de nieuwste fietspaden zijn opgenomen. Zo zal op de donderdagavond de route van 30 kilometer gebruik gaan maken van het fietspondje bij Dalfsen”, aldus de organisatie.

Bij de Fiets-4-daagse is er volgens de organisatie ook aan de kinderen gedacht. “Wat dacht je van een rustplaats waar je een rondje op een pony kan rijden of een rustplaats met een grote speeltuin?” Alle deelnemers die drie dagen of meer meedoen aan het fietsevenement krijgen een medaille als aandenken. Op donderdagavond worden de fietsers muzikaal onthaald door muziekvereniging Polyhymnia.

Iedere avond wordt er tussen 18.00 uur en 19.00 uur gestart vanaf Sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg 2 in Lemelerveld. Er zijn ook kaarten te krijgen voor degene die maar een avond wil fietsen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kulturhus de Mozaiëk op het telefoonnummer 0572-370306

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.