expositie egbert hascher in wijhe

Kunstschilder Egbert Hascher uit Wijhe laat zijn werk zien in het gemeentehuis van Olst-Wijhe. De expositie zal te zien zijn in de maanden juni, juli en augustus. Met dit werk brengt KIJK Wijhe de kunst dicht bij de bewoners van Olst-Wijhe.

Egbert laat zich vooral inspireren door sferen en landschappen en werkt dat het liefst uit in abstracte vorm waarbij hij veel aandacht besteedt aan de compositie.

In deze expositie is onder andere werk te zien, geïnspireerd door de rotsgravures bij Los Llanos de La Palma, een waterloop door de bergstructuren.

Egbert heeft jaren als tekenleraar gewerkt bij de scholengemeenschap in Deventer. Een baan met zo veel investering van creatieve energie dat zijn eigen kunstenaarschap er vaak bij inschoot. Sinds 2007 kan hij zich echter volop met schilderen bezighouden. De expositie is te bezoeken in juni, juli en augustus van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur aan het Raadhuisplein 1 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.