Home / archiefcentraal / elspop muziekfestival op het elshoffeest

elspop muziekfestival op het elshoffeest

Op de zondagmiddag van het Elshoffeest wordt het gratis festival ElsPop gehouden. Gitaarsolo’s, rap/rock formaties, blues en nog meer is te horen op ElsPop. Zondagmiddag 16 juni staat vol met muziekacts en aanstormend talent. Het festival begint om 16.00 uur.

Gijs Junius, één van de medeorganisator van het ElsPop festival, vertelt: “De line-up van ElsPop heeft prachtige vormen aangenomen, met als main act de mannen van De Nieuwe Stempel, deze mannen stonden onder andere al op Dauwpop 2013. Met in totaal negen acts wordt de Elshoffeest Vaderdag tot in de late uurtjes gevierd.”

Naast De Nieuwe Stempel, treden ook de bands Manhattan, The Side Burns, Tim Kampman, the Schiw, PremiuM, DJ Gerco, Burning Hatred, en The Great Boo! op. “De nieuwe opzet van het feestterrein is volledig gericht op de twee podia waar het ImageSign ElsPop festival losbarst, twee podia, zodat er continue muziek over het feestterrein van de Hagenvoorde klinkt. Nu nog hopen op het ultieme festivalweertje, ElsPop is er in ieder geval klaar voor!” aldus Junius.

Voorafgaand aan het ImageSign ElsPop festival worden om 13.00 uur de motoren gestart op het Hartholt Olie CrossMotor Spektakel. Ook kunnen liefhebbers de braderie afstruinen naar hebbedingetjes. Dit alles gratis entree. De laatste info en nieuwtjes vind je op www.facebook.com/Elshoffeest of www.elshoffeest.nl.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.