elspop muziekfestival op het elshoffeest

Op de zondagmiddag van het Elshoffeest wordt het gratis festival ElsPop gehouden. Gitaarsolo’s, rap/rock formaties, blues en nog meer is te horen op ElsPop. Zondagmiddag 16 juni staat vol met muziekacts en aanstormend talent. Het festival begint om 16.00 uur.

Gijs Junius, één van de medeorganisator van het ElsPop festival, vertelt: “De line-up van ElsPop heeft prachtige vormen aangenomen, met als main act de mannen van De Nieuwe Stempel, deze mannen stonden onder andere al op Dauwpop 2013. Met in totaal negen acts wordt de Elshoffeest Vaderdag tot in de late uurtjes gevierd.”

Naast De Nieuwe Stempel, treden ook de bands Manhattan, The Side Burns, Tim Kampman, the Schiw, PremiuM, DJ Gerco, Burning Hatred, en The Great Boo! op. “De nieuwe opzet van het feestterrein is volledig gericht op de twee podia waar het ImageSign ElsPop festival losbarst, twee podia, zodat er continue muziek over het feestterrein van de Hagenvoorde klinkt. Nu nog hopen op het ultieme festivalweertje, ElsPop is er in ieder geval klaar voor!” aldus Junius.

Voorafgaand aan het ImageSign ElsPop festival worden om 13.00 uur de motoren gestart op het Hartholt Olie CrossMotor Spektakel. Ook kunnen liefhebbers de braderie afstruinen naar hebbedingetjes. Dit alles gratis entree. De laatste info en nieuwtjes vind je op staging2.facebook.com/Elshoffeest of staging2.elshoffeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.