elshoffeest dit jaar weer een succes

Na een aantal tegenvallende jaren, was het Elshoffeest dit jaar weer een succes. Er was een afwisselend programma en er was gezorgd dat er voor jong en oud iets te beleven was.

Dit jaar was er een nieuwe indeling van het feestterrein. Alles was opgebouwd rondom de tent. Ook de kermis was geslaagd.

Op vrijdag was er voor de kinderen houtdorp waar verschillende houten bouwwerken werden gemaakt. Aan het kooivoetbaltoernooi in de feesttent deden achttien teams mee. Bij het touwtrekken keken veel toeschouwers naar de vijftien deelnemende teams. In de feesttent traden ’s avonds Duo Totaal en Ome Cor op.

Op zaterdag werd er, ondanks de regen, meegedaan aan het volleybaltoernooi. In de tent vond een koppeldarttoernooi plaats. De organisatie hoopt dit volgend jaar groter op te kunnen zetten. ’s Avonds zorgde de band Back4more voor de muziek.

Op zondag werd er voor het eerst een crossloop gehouden, waar ruim zestig hardlopers aan mee deden. De organisatie gaat aan de slag om volgend jaar weer een crossloop neer te zetten.

Bij het crossmotorspektakel waren snelheid, lawaai en actie te zien. Deze demonstratie was een groot succes. Voor de kinderen was er ook de mogelijkheid om crosservaring op te doen. Op kleine crossbrommertjes op een speciale baan konden de kinderen zich uitleven.

Na het crossmotor spektakel startte Elspop. Bands konden op twee podia hun muziekkunsten vertonen. Elspop werd goed bezocht en de organisatie kijkt met trots terug op het feest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.