elfde editie zomarfeest beerzerveld komt eraan

“Gernand Zandman is er net als Margreet Zandman namelijk vorig jaar mee gestopt. Onderling hebben wij de taken verdeeld want Johan Jaspers en Cindy Bouwhuis liepen de vorige editie al mee.

Verder bestaat het bestuur uit penningmeester Daniëlle Kleinjan, secretaris Jeanet Muis en de overige leden Wilco Dogger en Arne Reurink.”

Veel is er niet aan het programma veranderd van 4 t/m 6 juli. “De openingsavond op donderdag vullen wij wel anders in. De straten-, buurten- en vriendenteams moeten zich nu presenteren op het podium. Hoe? Dat mogen ze zelf helemaal bepalen. We laten ons verrassen. Verder vult The King of Bingo de avond verder in. Vrijdagavond is eerst de mini bonte avond, waarna het klapstuk volgt met de grote bonte avond. Het thema is dit jaar Black and White. Er staan een paar geweldige acts op stapel, de onafhankelijke jury zal er een beste kluif aan hebben om een winnaar aan te wijzen”,

denkt de Lange.

Ook op de 11e editie ontbreekt huis-DJ Hoempa Henk niet, die alle dagen zijn knijters van hits de gezellige feesttent op het oude sportveld zal in slingeren. “Na een korte vrijdagnacht is het zaterdagmorgen alweer vroeg dag met de spelletjesmiddag voor de jeugd. ’s Middags de traditionele zeskamp waar sportief weer gestreden zal worden op de diverse onderdelen. Het laatste zeskampspel is ’s avonds, dan maken wij ook bekend wie de winnaar is van drie dagen strijden om de felbegeerde Zomar-Pokaal. Ik kan je wel vertellen dat elke straat die machtig graag wil winnen.”

De coverband Melrose sluit drie dagen Zomarfeest af met een waanzinnig optreden. Zondag keert dan de rust weer terug in het anders zo rustige kanaaldorpje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.