einde parkeerchaos heino nabij

De 22 parkeerplaatsen die nu direct aan de Stationsweg liggen, verdwijnen in het plan. Ook worden er vier oude tennisbanen opgeofferd. Daar komen drie nieuwe banen voor terug. Op de plek van de twee achterste tennisbanen (tussen Stationsweg en Roekenest in) komen 69 parkeerplekken.

Tussen de Stationsweg en het voetpad in komt een groenstrook. Om te voorkomen dat er in de groenstrook geparkeerd wordt, worden er paaltjes in het groen gezet. De parkeerplaats achter de voormalige burgemeesterswoning krijgt ook een nieuwe inrit. Ook is er gedacht aan de oud-papiercontainer die met regelmaat aan de Stationsweg staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.