eerste wandeldag luttenberg trekt 400 lopers

De eerste dag van de Luttenbergse avond-wandel-3-daagse heeft dinsdag een kleine 400 deelnemers getrokken. Door de stralende zon was het perfect weer voor een wandeling. De driedaagse begon met een bijzondere route: Die ging dwars door de kerk.

Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan Kerkdorp Luttenberg, werd de H. Cornelius aangedaan en iedere wandelaar kreeg een waxinelichtje om in de kerk op te steken. Dat zorgde voor heel veel sfeer en mooie verhalen.

Woensdag- en donderdagavond kun je nog starten tussen 18.00 uur en 18.30 uur bij de sporthal in Luttenberg aan de Heuvelweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.