eerste training pec zwolle

De eerste training van PEC Zwolle vond plaats op donderdag 20 juni. Met zomerse temperaturen werkte de selectie van Ron Jans de eerste training af. De trainer stond te popelen om, onder toeziend oog van zijn vader, te beginnen aan zijn eerste seizoen als trainer bij PEC Zwolle. “Deze dag staat al twee maanden omcirkeld in mijn agenda”, aldus Jans die zich de afgelopen maanden goed heeft kunnen voorbereiden op zijn nieuwe klus. “Vorig seizoen bij Standaard Luik had ik één week om me voor te bereiden. Nu twee maanden, dat is wel lekker. De spelers deden hun best en het is heerlijk om weer een training te leiden. Net als vorig seizoen is het weer de bedoeling om veel vanuit balbezit te denken, PEC Zwolle moet het niet hebben van inzakken en loeren op de counter”.

Zwolle is nog in onderhandeling met VFL Wolfsburg over een overgang van Mateusz Klich en er wordt nog georiënteerd op een nieuwe spits. Youness Mokhtar staat in de belangstelling van FC Twente mocht Nacer Chadli daar gaan vertrekken.

PEC Zwolle begint met een oefenwedstrijd tegen een Zwolse tegenstander. Deze keer is dat SVI. deze wedstrijd staat donderdagavond 27 Juli om 19.30 uur op het programma.

Binnenkort meer foto op: staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.