eerste inschrijving voor autorodeo heino

Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 31 augustus en zondagmiddag 1 september weer haar Rodeoweekend aan de Molenweg 9 in Heino. Nieuw dit jaar is de invulling van de zaterdagmiddag. “We stappen af van het woord autocross en daarvoor in de plaats komt een Tik um An Race. Een stoutere variant op de autocross waarbij de matadoren elkaar iets meer mogen plagen,” geeft Emiel Roelofs aan.

Tevens zal er een demonstratie caravanrace plaatsvinden. Tussen de bedrijven door zullen een band en een DJ het publiek entertainen tot laat in de avond. Het publiek krijgt op zaterdag iets meer spektakel te zien en op zondag volgt natuurlijk de traditionele autorodeo met ronkende motoren en doffe klappen.

De eerste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op woensdag 19 juni tussen 19.30 uur en 21.00 uur bij Oortwijn in Heino. Wie dan verhinderd is, krijgt op 14 augustus een herkansing.

De inschrijving vindt plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kun je contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.