echtpaar verhallen wint heineken koelkast

Wie bij Coop Supermarkt Raalte de afgelopen weken Heineken producten kocht, maakt kans op een unieke Smeg Heineken koelkast. Uit de vele inzendingen is een winnaar getrokken mevrouw en meneer Verhallen uit Raalte.

De koelkast stond drie weken in de Coop Supermarkt in Raalte. Maickel Klauwer, de supermarktmanager, vertelt dat de reacties van de klanten op de koelkast geweldig waren. “Iedereen wilde deze koelkast hebben, helaas hadden wij er maar een om te verloten.”

Vrijdag heeft Coop Raalte de koelkast uitgereikt aan de trotse winnaars. “Zij zijn er super blij mee. We gaan er direct een drankje op drinken was de reactie. Dat kan want zij kunnen nu een heerlijk koel flesje Heineken bier drinken uit de Smeg Heineken koelkast.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.