eagles zet in op natuurgras met veldverwarming

Go Ahead Eagles wil volgend jaar in de Eredivisie spelen op natuurgras en zet dan ook in op veldwarming. De initiatieven die supporters nemen om hiervoor geld in te zamelen, worden door de club dan ook van harte toegejuicht. Binnenkort zal het bestuur met deze supporters in gesprek gaan over dit onderwerp. “De keuze die gemaakt wordt, moet immers wel vanuit financieel oogpunt verantwoord zijn”, laat de club weten.

De club heeft een verzoek voor dispensatie ingediend bij de KNVB om zijn huidige grasveld te mogen behouden, maar de voetbalbond gaf geen toestemming. Gewijzigde UEFA-regelementen verplichten Eredivisieclubs te spelen op een veld met veldverwarming of een kunstgrasveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.