eagles trekt mawouna amevor aan

Go Ahead Eagles heeft overeenstemming bereikt met Mawouna Amevor. De 21-jarige verdediger komt per direct over van FC Dordrecht en tekent in Deventer voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Amevor kwam de afgelopen drie seizoen uit voor FC Dordrecht en speelde 71 competitieduels voor FC Dordrecht, waarin hij vier keer scoorde. De speler is content met de overgang. “Het is altijd mijn wens geweest in de eredivisie te kunnen spelen.”

Ook voorzitter Edwin Mulder van Go Ahead Eagles is blij met de komst van Mawouna Amevor. ”We hadden Mawouna al langer op de korrel en in januari van dit jaar hebben we al eens geïnformeerd naar hem. Een tussentijdse overgang bleek toen niet haalbaar. Nu zijn we er wel in geslaagd een akkoord te bereiken met FC Dordrecht, waarna we er ook met de speler snel uit waren.”

Voordat de verdediger de overstap naar Go Ahead Eagles maakt, dient Amevor nog wel eerst de medische keuring te doorstaan. Daarna sluit hij per direct aan bij de selectie van Go Ahead Eagles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.