eagles start uit bij fc utrecht

Go Ahead Eagles start het Eredivisieseizoen op zondag 4 augustus in en tegen Utrecht. Dat blijkt uit het conceptprogramma Betaald Voetbal Seizoen 2013-2014. De eerste thuiswedstrijd is zes dagen later, op zaterdag 10 augustus, tegen ADO Den Haag. De week erop mag de promovendus het in Eindhoven opnemen tegen PSV.

De eerste IJsselderby, tegen PEC Zwolle, is op zondag 8 december. Op 16 maart is vervolgens de uitwedstrijd in Zwolle. Feyenoord komt op zaterdag 19 oktober naar Deventer, Ajax op 26 januari en PSV op 2 maart.

De laatste competitiewedstrijd is in eigen huis tegen RODA JC. Die wedstrijd staat gepland op zaterdag 3 mei.

Het hele concept-competitieprogramma vind je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.