Home / archiefcentraal / eagles blij met run op seizoenskaarten

eagles blij met run op seizoenskaarten

Go Ahead Eagles is ‘dolblij’ met de enorme run op seizoenskaarten voor komend jaar. Dat zegt de club op haar digitale thuishaven. In een dag tijd waren er 2500 nieuwe aanvragen voor een seizoenskaarten. Die aanvragen komen bovenop de seizoenskaarten die gereserveerd zijn voor de fans die het afgelopen jaar al een seizoenskaart hadden.

Go Ahead Eagles is momenteel druk bezig met het bestuderen van de diverse mogelijkheden om het stadion uit te breiden en op basis daarvan worden de plekken voor de nieuwe seizoenkaarthouders toegewezen, op volgorde van binnenkomst van de verzoeken. “Wij hebben dit proces volledig onder controle en zijn zorgvuldig met deze administratieve werkzaamheden bezig. Er wordt nadrukkelijk naar gestreefd om alle supporters binnen nu en twee weken bericht te geven over de uitkomst van hun aanvraag.”

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.