Home / archiefcentraal / drukke open huis muziekvereniging salland

drukke open huis muziekvereniging salland

Vanaf september start er weer een AMV groep voor leerlingen vanaf groep 4. Vind je het leuk om te zingen, te spelen of te bewegen op muziek? Dan is AMV echt iets voor jou. Ook starten vanaf september de muzieklessen voor blaas- en slagwerkinstrumenten. De aanmeldingen hiervoor stromen al binnen waardoor de lessen op sommige instrumenten al bijna vol zitten. Meldt je snel aan want vol = vol. Het aanmelden voor AMV en muziekles kan door te mailen naar mail@muziekverenigingsalland.nl of te bellen met Nico Geerlink 06-13407894.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.