drugsdealer grolsch geeft het gratis weg

Opinie – Grolsch geeft het tweede biertje gratis weg. Het is een reclamecampagne van de Enschedese bierbrouwer, waaraan cafébazen vrijwillig mee mogen doen. Als je niet meedoet, gaan je klanten naar dat andere café.

Lekker, die actie van Grolsch. Als mensen het eerste pilsje op hebben en er daarna gratis nog eentje krijgen, is het hoofd een stuk lichtzinniger, de wil stukken zwakker, het derde biertje dus sneller gekocht.

Aan de ene kant stopt de overheid smakken belastinggeld in acties om ons gezond te krijgen, aan de andere kant staat ze toe dat de brouwer mensen aan de drank helpt.

Aan de ene kant verbieden we drinkketen, aan de andere kant geven we het bier gratis. weg

Aan de ene kant zijn we als de dood voor softdrugs en besteden we twee derde van ons politieapparaat aan drugs gerelateerd werk, aan de andere kant stoppen we er gratis bier in.

Onze jeugd drinkt het meeste van bijna alle jeugd in de wereld… En drank is op iedere straathoek met het grootste gemak van de wereld voor heel weinig geld te koop. Cafés en peuterspeelzalen staan naast elkaar en op scholen wordt drank verkocht met feestjes. Maar als er een coffeeshop in de buurt van een school staat is de wereld te klein.

Als Turkije drankverkoop moeilijker maakt, zijn we bang voor islamitisering. Wij geven de drank gratis weg.

Is het niet hoogst merkwaardig die tolerante opvatting ten opzichte van drank?

logo Een mening over dit onderwerp? We nodigen je uit te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.