dronkelap ramt woning vistraiteur roescher

“We zaten in de achtertuin en toen hoorde ik een auto vol gas vanuit het centrum komen. Vervolgens hoorde ik een harde klap. Ik dacht dat er twee auto’s op elkaar gebotst waren, maar toen we gingen kijken bleek dat de auto de gevel van ons huis had geramd,” vertelt Henri Roescher.

“Die kerel was van de wereld joh. Hij had een behoorlijke klapper gemaakt, maar hij was ook straalbezopen. Hij had geen gordel om.” Roescher toont foto’s van de auto in de hoedanigheid als die gisteravond tegen zijn huis stond. In de voorruit, direct voor de passagiersstoel is een grote barst in de ruit te zien. “Hij is dus vanaf zijn stoel, daar tegen aan geklapt he.”

De automobilist, een Raaltenaar van Poolse afkomst, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. “Er kwam bloed uit zijn oor,” weet Roescher te melden.

Over de hulpdiensten uit de ondernemer niets dan lof. “De politie was er echt supersnel bij. Ze hebben het echt heel netjes gedaan.”

Ondanks het ongeval is de winkel van Roescher gewoon geopend (Hollandse Nieuwe).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.